unesco-terchova

Chcete odoberať novinky z tejto stránky? Použite RSS kanál! rss

facebook

verejne-osvetlenie

FacebookMySpaceTwitterGoogle Bookmarks

Výsledky súťaží - MS vo varení a jedení bryndzových halušiek 2014

vysledky-halusky-14Prinášame vám kompletné výsledky MS vo varení a jedení bryndzových halušiek, ktoré sa uksutočnili v sobotu 17. mája 2014.

  1. Miesto  - Sieť / čas 21min 48 sek
  2. Miesto – Obec Nededza / čas 32 min 32 sek
  3. Miesto – Ryba Žilina – Vila Nečas / čas 36 min 32 sek

Súťaže jednotlivcov:

Jedenie 1 kg halušiek

  1. Miesto  - Dušan Cicko / čas 1min 14 sek
  2. Miesto – Ján Vaňovec /  čas 1min 24 sek
  3. Miesto – Martin Richtár / čas 1 min 28 sek

Pitie 1l žinčice

  1. Miesto – Dalibor Lintner / čas 30sek 23 stotín
  2. Miesto – Jarda Nmec ČR / čas 31 sek 82 stotín
  3. Miesto – Martin Šventek / čas 33 sek 01  stotín

Jedenie 1 m syrovej nite bez pomoci rúk

  1. Miesto – Miroslav Vojtek / čas 19 sek 31 stotín
  2. Miesto – Marián Gábor / čas 26 sek 14 stotín
  3. Miesto – Ladislav Svetek / čas 29 sek 88 stotín

Podujatie navštívilo 2500 návštevníkov.

Toto podujatie hodnotíme ako veľmi úspešné a týmto podujatím sa otvorili Terchovské kultúrne leto a letná turistická sezóna 2014.

Ďakujeme všetkým, ktorí podporili toto podujatie a tešíme sa na stretnutie s Vami opäť o rok.

Organizátori podujatia

Venujte pozornosť aj fotografiám Milana Kosca

Komentáre ku článku:   

 
+2 # Erika 20.05.2014 12:38
Erika
Dobrý deň,
možete zverejniť výsledky všetkých družstiev, ktoré varili halušky_ V prípade, že team bol diskvalifikovan ý aj dovod diskvalifikacie ?
Dakujem,
Erika Vavrova
Odpovedať | Odpovedať citáciou | Citovať
 

Pridať nový komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

Upozornenie:

Príspevky vyjadrujú názory čitateľov a nemožno ich v žiadnom prípade spájať s názormi redakcie. Diskusia nie je moderovaná a redakcia nemôže ovplyvniť jej obsah. Vyhradzujeme si však právo príspevky odstraňovať. Neprijateľné sú najmä texty urážlivé, vulgárne, rasistické alebo príspevky, ktoré sú neplatenou reklamou. Detaily o všetkých príspevkoch sú zaznamenávané.