unesco-terchova

Chcete odoberať novinky z tejto stránky? Použite RSS kanál! rss

facebook

verejne-osvetlenie

FacebookMySpaceTwitterGoogle Bookmarks

Zimná sezóna a atrakcie Hotela GOLD***

terchova-zima-web1„Neviete čo s načatým večerom po skončení lyžovačky?“
Pozývame Vás do ľadového baru s nasvietenou ľadovou stenou.

Kde: Areál Terchovskej záhrady Hotela GOLD*** /pod sochou Jánošíka/
Kedy: Začíname 26.12.2011 každý deň až do Veľkej noci
O ktorej: o 14.00 hod

 

Čo Vás čaká?
– ľadový bar, drinky, varené vínko
– horúca medovina, punč
– pečené gaštany, varená kukurica, lokše s makom
– slovenský hamburger /chlieb s masťou a cibuľou/
– remeselné výrobky
– syrové výrobky a iné...

Rodičia – lyžiari /aj tí menej zdatní/ relaxujte v ľadovom bare, pre Vaše detičky
máme pripravené animačné programy pod vedením skúsených animátoriek.
– detičkám sa budeme venovať v detskom kútiku Hotela GOLD***
– každý deň od 17.00 – 20.00 hod

Zažite Terchovskú zabíjačku,vvchutnajte si domáce špeciality a pripravte
sa s nami na príchod Nového roka.
Terchovská zabíjačka:
30.12.2011 – Rozlúčka so Starým rokom
21.01.2012 - Vitajte v Novom roku
18.02.2012 - Preteky gazdovských koní
17.03.2012 - Úmrtie Jánošíka

Pri zabíjačkových špecialitách sa na Vás tešíme od 10.00 hod.

„Aj Vám sa rozbúch srdiečko pri pohľade na drotárov, zvonkárov,
pernikárov?

Príďte si naživo pozrieť remeselnú výrobu, zaspomínať na časy našich starých mám.
Každý piatok-sobotu-nedeľu až do Veľkej noci .
V areáli Terchovskej záhrady, prípadne vo vnútorných priestoroch hotela GOLD***.

terchova-zima-web1

terchova-zima-web2

terchova-zima-web3

terchova-zima-web4

Pridať nový komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

Upozornenie:

Príspevky vyjadrujú názory čitateľov a nemožno ich v žiadnom prípade spájať s názormi redakcie. Diskusia nie je moderovaná a redakcia nemôže ovplyvniť jej obsah. Vyhradzujeme si však právo príspevky odstraňovať. Neprijateľné sú najmä texty urážlivé, vulgárne, rasistické alebo príspevky, ktoré sú neplatenou reklamou. Detaily o všetkých príspevkoch sú zaznamenávané.