Country Fest Rozmarín Terchová sa tento rok neuskutoční

Úvodom si Vám dovoľujeme vysloviť obrovské poďakovanie za niekoľkoročnú priazeň a podporu počas jednotlivých ročníkov COUNTRY FESTu ROZMARÍN TERCHOVÁ.

Od vzniku tohto krásneho kultúrno – spoločenského podujatia sme sa vždy snažili vynaložiť maximálne úsilie, aby sme pre Vás všetkých pripravili podujatie, ktoré svojim zabezpečím a obsadením patrili medzi tie najkvalitnejšie na Slovensku.

Počas predošlých rokov navštívili festival CFRT také kapely a osobnosti folk a country akými bezpochyby sú: Ján a František Nedvědi, Vojta Nedvěd so skupinou, Věra Martinová, Lenka Filipová, Naďa Urbánková, Ivan Mládek, Wabi Daněk, Soňa Horňáková, Zuzana Mojžíšová ale i Čechomor, Žobráci, Zelenáči M. Hoffmanna, Mloci, Taktici a iní. Takisto veľké poďakovanie patrí úžasnému moderátorovi a skvelému človeku Michalovi Hudákovi.

Ako ste už pravdepodobne vytušili z predošlých viet, musíme Vám oznámiť, že plánovaný 4. ročník COUNTRY FESTu ROZMARÍN TERCHOVÁ, ktorý sa mal, ako tradične, konať 1. augustový víkend, sa z dôvodu viacerých objektívnych príčin neuskutoční.

Zároveň si avšak dovoľujeme všetkým našim priaznivcom sľúbiť, že budúci rok opätovne vynaložíme maximálne úsilie, aby sa toto podujatie nadobro nevytratilo z festivalovej mapy Slovenska. Veríme, že u Vás všetkých nájdeme pochopenie a porozumenie i v tom, že kultúru na Slovensku je robiť krásne, ale tiež ekonomicky a organizačne náročné.

Za celý organizačný tím Vám ďakujeme

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form