Country Fest Rozmarín Terchová 2011 - Organizačné pokyny

Skôr ako sa otvoria brány Terchovského amfiteátra, ponúkame v piatok 5.8.2011 aj v sobotu 6.8.2011 všetkým návštevníkom „TRHOVÉ MESTEČKO“ ktoré sa bude nachádzať pod Bôrami pri futbalovom ihrisku. Určite si na trhovisku nájdete vhodný suvenír alebo milú pozornosť pre seba a svojich blízkych.

Oproti hotelu Gavurky bude pre milovníkov adrenalínu množstvo vzrušujúcich kolotočov a zábavných atrakcií.

Stanový tábor Vám bude k dispozícií na lúke za hotelmi Montana a Gavurky až po Jánošíkovu kolibu (lyžiarsky vlek), Prosíme všetkých, ktorí sa rozhodli stanovať na tomto vyhradenom mieste, aby svoje dočasné bývanie začali stavať minimálne 1m od krajnice prístupovej cesty k amfiteátru.

Predaj vstupeniek na COUNTRY FEST ROZMARÍN bude zabezpečený v zelených stánkoch. Dva sa budú nachádzať popri ceste smerom od penziónu Vŕšky k amfiteátru. Jeden predajný stánok bude umiestnený pri spodnej bráne amfiteátra, v ňom sa zároveň budú vymieňať VIP vstupenky, PREDPREDAJOM zakúpené vstupenky a všetky výherné vstupenky získané prostredníctvom mediálnych partnerov (rádia). Štvrtý zelený stánok sa bude nachádzať pri hlavnej ceste v TRHOVOM MESTEČKU.

Čas a miesto predaja v deň konania festivalu:

v piatok 5.8.2011
horné tri zelené stánky od 12ºº hod do 22ºº hod
spodný zelený stánok  od 11ºº hod do 20ºº hod
v sobotu 6.8.2011
horné tri zelené stánky od 10ºº hod do 22ºº hod
spodný zelený stánok  od 09ºº hod do 20ºº hod

Festivalový areál TERCHOVSKÝ AMFITEÁTER sprístupníme návštevníkom v piatok 5.augusta 2011 o 13ººhod, kedy otvoríme brány štvrtého ročníka COUNTRY FEST ROZMARÍN TERCHOVÁ . V sobotu brány amfiteátra otvoríme o 11ººhod.

Prístupové cesty do amfiteátra pre verejnosť budú neprejazdné.Organizovanie dopravy k amfiteátru má na starosti usporiadateľská služba. Prosíme všetkých účastníkov festivalu, aby rešpektovali ich pokyny, ktoré slúžia na zabezpečenie plynulého chodu dopravy a  parkovania. Vopred ďakujeme vodičom, ktorí sa ohľaduplne správajú k peším návštevníkom. PARKOVANIE počas festivalu na vyhradených miestach je bezplatné.

Všetko o CFRT

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články