Terchovský budzogáň je zrušený!

budzogan-programTradičný rockový festival Terchovský budzogáň, ktorý do terchovského amfiteátra každoročne prilákal tisícky divákov zo Slovenska a okolitých krajín, sa tento rok neuskutoční.

„Aj napriek takmer ročnej snahe sa nám nepodarilo naplniť rozpočet festivalu tak, aby sme dokázali zabezpečiť jeho plnohodnotný priebeh a diváci a ani účinkujúci by to nepocítili. Ospravedlňujeme sa touto cestou všetkým fanúšikom, kapelám a ľuďom, ktorí nám s prípravou a samotnou realizáciou festivalu vždy pomáhali. Veríme, že ročná pauza nám umožní nadýchnuť sa k tomu, aby sme v roku 2015 priniesli Terchovský budzogáň v plnej sile a s ešte lepším programom ako doteraz,“ povedal na margo zrušenia organizátor Miroslav Tomaškovič.

 

Diváci, ktorí si vstupenky na festival už zakúpili, ich môžu vrátiť v predpredajných miestach, kde im bude vrátená plná suma.

Na festivale v minulosti vystúpili aj také kapely ako Sunrise Avenue, Helloween, Kabát, The Offspring, Arch Enemy, Annihilator, či takmer kompletná slovenská a česká rocková, punková a metalová špička. Tohtoročnou hviezdou mali byť americkí metalisti z kapely Biohazard.

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články