Ôsmy svetadiel v Terchovej!

m15tp osmy-svetadielČesko-Slovenský muzikál prináša divákom príbeh lásky, pri ktorom sa autori voľne inšpirovali dielom Alexandra Dumasa ml.- Dáma s kaméliami. Príďte si s nami zaspomínať na najznámejšie hity legendárnej slovenskej kapely Elán! Ôsmy svetadiel si diváci budú môcť vychutnať aj na amfiteátri v Terchovej a to 5. júna 2015 o 21:00hod. Vstupenky v cene 12€ sú dostupné v sieti ticketportal.

Česko-Slovenský muzikál Ôsmy svetadiel sa odohráva v súčasnosti. Mladé dievča sa zriekne doterajšieho rodičmi podporovaného vzťahu s mužom z lepších kruhov. Prežíva s novým milencom čistú a úprimnú lásku bez ohľadu na spoločenské predsudky, zdravie či dôsledky. Ich ľúbostná idyla síce dosiahne naplnenie, no ich šťastie môže byť pominuteľné.

Hudba legendárnej kapely Elán umocňuje pútavé texty Borisa Filana a Petra Pavlaca pod režisérskou taktovkou Jána Ďurovčíka. V Prahe aj Bratislave sa predstavia známe i neznáme hviezdy česko-slovenského muzikálového neba.

Príbeh je voľne inšpirovaný románom francúzskeho dramatika Alexandra Dumasa ml.. Krása vznešeného nešťastia, o akom nám rozpráva spisovateľ z 19. storočia, povyšuje príbeh o dáme s kaméliami na nadčasový príbeh lásky.

Dĺžka predstavenia: 180 min s prestávkou

Vstupenky

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články