Terchovské Vianoce - bohatý program počas celých sviatkov

Terchovske-vianocePočas celých vianočných sviatkov budú môcť občania a návštevníci Terchovej zažiť jedinečné Terchovské Vianoce.

Program začne Jasličkovou pobožnosťou 25. decembra 2015 o 15:00 hod v Kostole sv. Cyrila a Metoda. Jasličková pobožnosť je originálny terchovský ľudový muzikál, oslavujúci narodenie Ježiša Krista podľa predstáv jednoduchých obyvateľov Terchovej.

27. decembra 2015 vás pozýva Terchovské národné divadlo na divadelné predstavenie Ženský zákon, ktoré začne o 17:00 hod. v Kultúrnom dome Andreja Hlinku. Príbeh hovorí o medziľudských vzťahoch. Špecifickou postavou je Dora, ktorá roznáša klebety po dedine a tým sa postará o nejeden problém. V Hoteli Diery bude pre vás pripravená tradičná slovenská päťchodová večera s originálnou terchovskou muzikou a výkladom o tom ako sa v Terchovej žilo a jedlo kedysi.

28. decembra 2015 sa uskutoční v Kultúrnom dome Andreja Hlinku Módna prehliadka od návrhárky Jely Vojtechovej - Badíkovej. Začiatok je naplánovaný na 18.00 hod. O 18:30 sa na rovnakom mieste odohrá divadelná hra 5 Chalanov od Simony Semenič. Hra je moderná dráma za ktorú dostala autorka najvyššie ocenenie za kultúru od prezidenta Slovinskej republiky. Kontroverzná a  provokatívna hra odhaľuje každodennú krutosť za dverami našich domácností, cez hru chlapcov, ktorá napodobňuje chovanie svojich rodičov, televíziu a okolitý svet.  Smiech cez slzy a humor cez zimomriavky. Vstupné na divadelné predstavenie je 3€.

29. decembra 2015 Terchovské národné divadlo uvedie veselohru s názvom KUBO - úsmevný príbeh z dedinského prostredia o láske dvoch mladých ľudí a ľudskej lakomosti a hlúposti. Prestavenie sa odohrá v Kultúrnom dome Andreja Hlinku. Vstupné: 3€. Plagát

30. decembra 2015 vám predstaví detská družina Terchovského národného divadla rozprávku DLHÝ, ŠIROKÝ, BYSTROZRAKÝ - klasická rozprávka pre deti, kde princ a jeho kamaráti vyslobodia princeznú z rúk zlého čarodejníka. Predstavenie začína o 17:00 hod. Vstupné: deti 1 €, dospelý 2 €, Miesto: Kultúrny dom v Terchovej. Plagát

31. decembra 2015 na pred obecným úradom uskutoční PRIVÍTANIE NOVÉHO ROKU 2016. Začiatok: od 23.45 hod.

Predpredaj vstupeniek: TIPOS, Reštaurácia Kultúrny dom

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články