JÁNOŠÍK Slovak Xtreme Triathlon 2017

rozsutecTriatlonová a športová výzva, ktorá chytí každého za srdce. JÁNOŠÍK je triatlon, ktorý vzbudzuje rešpekt a pokoru a zároveň láka a motivuje. Unikátny dlhý triatlon v krásnom prostredí severného Slovenska s prívlastkom „xtreme triathlon“.  Svojou náročnosťou a jedinečnosťou JÁNOŠÍK upevňuje a utužuje priateľský vzťah medzi pretekármi, a ich doprovodom, ktorý sa o nich počas celého dňa stará. Pretekári a ich doprovod sa môžu tešiť na profesionálnu organizáciu a starostlivosť. Nebude chýbať príjemná rodinná a priateľská atmosféra, jedinečné zázemie, dostatok občerstvenia a pohostenia pre pretekárov a ich podporné tímy.

Je to dlhý triatlon (3,8 km plávania, 180 km cyklistiky, 42,2 km behu), ktorý pretekárov prevedie krásami severného Slovenska a vďaka svojej jedinečnej a náročnej trati ponúkne všetkým zúčastneným neopakovateľný zážitok. Od polnočného plávania na Oravskej priehrade, prevažne nočnej cyklistiky až  po západ slnka na hrebeni Malej Fatry. Náročná a technická trať, krásna príroda, extrémne prevýšenie na bežeckej časti. Priateľská a rodinná atmosféra, profesionálny prístup a organizácia.

Inšpirovaní filozofiou a princípmi jedinečnej trilógie extrémnych triatlonov allXtri (NORSEMAN Xtreme Triathlon, SWISSMAN Xtreme Triathlon, CELTMAN! Scottish extreme triathlon), s úctou a obdivom k ich práci, s rovnakými morálnymi hodnotami a cieľmi, spoločne so skúsenosťami z organizovania pretekov Volkswagen Slovakia Oravaman, Goralman a Beh na Poludňový Grúň, prinášame vám druhý ročník  unikátneho triatlonu s extrémnou traťou pre naozajstných hrdinov. Podujatie slávnostne otvoríme v piatok 1. septembra 2017 o 14:00 v hoteli Boboty v Štefanovej (Terchová). Záver podujatia bude v nedeľu, 3. septembra, kedy bude slávnostné odovzdávanie účastníckych tričiek úspešným absolventom podujatia opäť v hoteli Boboty. Pretekári a ich partner (doprovod/support) majú ubytovanie v hoteli Boboty zo soboty na nedeľu v cene štartovného.

Všetky informácie nájdete na svkxtri.com

Fotografie z roku 2016

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články