Od Tatier k Dunaju - cyklistické podujatie

od-tatier-k-dunajuŠíriť osvetu o skleróze multiplex a umožniť pacientom s týmto závažným degeneratívnym ochorením nervovej sústavy spoločne sa bicyklovať a prekonávať prekážky, je cieľom tretieho ročníka projektu od Tatier k Dunaju.

Toto cyklistické podujatie sa uskutoční od 22. mája do 27. mája 2017. Pacienti a dobrovoľníci pripravili novú 400-kilometrovú trasu, počas ktorej sa tentoraz budú zastavovať a stretávať s pacientmi nielen v mestách, ale i menších obciach.

Trasa vedie z Račkovej doliny, cez Liptovskú Kokavu, Terchovú, Považskú Bystricu, Trenčín, Trnavu a Bratislavu. Cyklisti navštívia aj dedinky a mestečká na tejto trase. Program vyvrcholí 27. mája 2017 na bratislavskom Hviezdoslavom námestí pri príležitosti Svetového dňa sklerózy multiplex i 10. výročia pôsobenia OZ Nádej. Na podujatí sa spolu s pacientmi trpiacimi týmto ochorením zúčastnia aj zdraví ľudia, podporovatelia a sympatizanti občianskeho združenia Nádej, ako i členovia rodín pacientov.

V Terchovej cyklisti zakončia druhú a odštartujú tretiu etapu svojej púte. Štart tretej etapy je naplánovaný na 9:30 hod.

Všetky informácie o podujatí nájdete na tatrydunaj.sk

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články