Legendárny Pavol Hammel si zaspieva s Nebeskou muzikou z Terchovej

ic large w900h600q100 nebeska-muzika-nestandard1Medzi hudobné udalosti tohto roka sa určite zaradí aj zaujímavé spojenie jednej z najväčších osobností slovenskej populárnej hudby s najznámejšou terchovskou hudbou súčasnosti. Po jesennej premiére v Štítniku, si tento poslucháčsky bonbónik budú môcť vychutnať diváci aj tento rok a to na dvoch miestach.

 

Vo štvrtok 2. augusta 2018 o 19:00 to bude v Košických Kasárňach/Kulturparku a v piatok 3. augusta 2018 o 18:30 to bude v Terchovej v rámci 56. ročníka Medzinárodného folklórneho festivalu Jánošíkove dni. Pavol Hammel zahrá v tandeme s vynikajúcim klávesákom Petrom Preložníkom. Nebeská muzika premiérovo obohatí hudobný zážitok divákov o temperamentný tanec žilinsko-terchovskej formácie „Kamaráti" a umocní to projekciou umeleckých grafík Ľudmily Szybkovej z albumu Zbojstory.

V rámci spoločného bloku interpreti zahrajú a zaspievajú hity ako Zvonky zvoňte (ktoré v roku 2006 zahrala Nebeská muzika aj spolu s Mariánom Vargom), Cirkus leto, duet Pravá láska, ZRPŠ a iné.

Koncert v Košiciach pripravili K13 – Košické kultúrne centrá v spolupráci s vydavateľstvom Hevhetia  a koncert v Terchovej pripravila Obec Terchová v spolupráci s OZ Nebeská muzika. Koordinátorom a dramaturgom oboch programov je Rudolf Pažítka.

Dovidenia na koncerte, umelci sa už na Vás tešia.

Viac info:

www.nebeskamuzika.sk, www.janosikovedni.sk a https://www.k13.sk/hudobna-ikona-pavol-hammel-si-zaspieva-s-terchovskou-nebeskou-muzikou/

Ukážky:

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články