Jozef Hollý Open air Piano Show

Jozef Hollý Open air Piano Show

Pozývame vás na koncert slovenského klavírneho virtuóza Jozefa Hollého, ktorý sa uskutoční 19.06.2021 20:00 v RIC Terchovec, Sv. Martina 1500, Terchová.

Jozef Hollý – je slovenský klavírny virtuóz, skladateľ, inštrumentalista, ale aj skvelý spevák. Jesenné turné 2019 mal Jozef Hollý celé vypredané a oznamuje letný open air koncert 2021. 

10. výročie Jozefa Hollého oslávime na veľkolepom koncerte s názvom "Jozef Hollý Open air Piano Show".

Jeho Piano Show charakterizujú 3V: virtuozita, vášeň a výnimočný hlas. Tento nadaný multižánrový umelec prináša divákom niečo omnoho viac, ako len koncert. Omnoho viac ako v dokonalej harmónií naaranžované klasické diela s jazzovými prvkami, alebo kvalitným popom. Omnoho viac ako emóciami, či strhujúcou energiou nabité filmové melódie. Jozef Holly odovzdáva na vystúpeniach svojmu publiku kus seba, kus svojej duše a nejde to necítiť. Presne tak ako na oplátku diváci nechávajú na koncertoch časť svojho srdca. Preto koncert nie je len o spájaní žánrov v unikátnom a nezameniteľnom prevedení. Je o spájaní malých svetov každého z nás do nekonečného vesmíru fantázie, ktorej už navždy zostanete súčasťou.

Vstupenky

jozef holly

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články