Martinská veselica FS Terchovec

fst11Pozývame rodičov a priaznivcov folklóru na folklórnu veselicu, ktorú organizuje FS Terchovec v spolupráci s RIC Terchovec.

Veselica je súčasťou Martinských osláv 2011 v Terchovej. Mladí aj starší, ktorí máte radi terchovskú muziku, tanec a spev, neváhajte a príďte podporiť túto aktivitu, ktorou by sme chceli spestriť Martinské hody, ktoré Terchová v minulosti slávila.

Chceme, aby sa táto folklórna veselica stala tradíciou, ktorá umožní stretnúť sa s priateľmi a zabaviť sa. Atmosféru folklórneho večera spríjemní FS Terchovec, ĽH Pupov. Do tanca hrá dídžej Pedant. Všetci ste srdečne vítaní.

Lístok na Martinskú veselicu FS Terchovec stojí 20 €. Pre predpredaj lístkov a ďalšie informácie kontaktujte Miloša Bobáňa na telefónnom čísle 0915 820 692, alebo e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Martinské oslavy zaháji program "Veď sa na Martina, rozvesel dedina", ktorý sa bude konať 12.11. v Kostole sv. Cyrila a Metoda v Terchovej po večernej svätej omši. V progame vystúpia FS Terchovec, DsFS Terchovček, ŽSS Podolie, ĽH Martinky Bobáňovej, účastníci školského kola speváckej súťaže Slávik Slovenska, SZ Kolená. Hosťom programu bude duo Mária Holubová a Peter Brutovský z Družstevnej pri Hornáde a sláčikový orchester ZUŠ Ladislava Árvaya v Žiline. Program bude následne pokračovať v RIC Terchovec spomínanou veselicou.

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články