Terchovskí futbalisti plesali, oceňovali legendy i mladé nádeje!

ples-fk-terchova-2013

V piatok 8. februára 2013 sa v Penzióne Terchová v Terchovej konal už 4. ročník Reprezentačného plesu FK Terchová. Slávnostný večer i program sa opäť niesli vo skvelej atmosfére, o ktorú sa postarali moderátor podujatia Peter Laurenčík, pozvaní hostia v podaní terchovskej muziky FS Rozsutec, hudobného dídžeja Maikiho Ďuranu a tiež všetci účastníci plesu.

Organizátori plesu tento rok oceňovali aj bývalé stálice terchovského trávnika i osobnosti, ktoré sa dlhé roky významnou mierou podieľali na chode klubu. Medzi dekorovanými osobnosťami boli Alojz Holúbek, Vladimír Križo, Bernard Maruna, Augustín Hanuliak a Štefan Berešík.

 

Špeciálnym hosťom večera bol bývalý slovenský futbalový reprezentant Mário Pečalka, ktorý prijal pozvanie organizátorov a s radosťou sa podieľal na odovzdávaní cien. „Pečo“ päť rokov pôsobil v MŠK Žilina, vyskúšal si aj zahraničnú anabázu v izraelskej lige - konkrétne v známom klube Hapoel Tel Aviv. Rodák z Rudiny v súčasnosti pôsobí v klube ŠK Slovan Bratislava.

Futbal je kolektívna hra, za ktorej úspechmi stojí celé mužstvo, no pozornému oku trénerov však neušli ani jednotlivé výkony mladých terchovských nádejí, ktoré boli pre mančaft neraz pridanou hodnotou. Z mladších žiakov si tentokrát po ceny za výborné výkony v minulom roku prišli Viktor Holúbek, Martin Hrnko a Patrik Cvacho.

Zo starších žiakov si ich odniesli Václav Chovanec, Jaroslav Holúbek, Martin Baleja a Jakub Moravčík. Z radov dorastencov ocenenie získal Ján Kačáni.

Veľká pochvala však patrí všetkým mladým chlapcom, ktorí s chuťou a zanietením chodievajú za „koženou“ na našu Sihlu.

Najlepším hráčom FK Terchová sa v kategórii mužov pre rok 2012 stal Ladislav Heiser – ten si ocenenie vyslúžil za spoľahlivé výkony a skvelú streleckú potenciu. Všetkým oceneným patri veľká gratulácia.

Dovidenia na Plese FK Terchová 2014, priatelia!

FOTOGRAFIE

-Václav Bobáň-

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články