Terchovský polmaratón už tento víkend!

polmaraton-15-nohyTerchovský polmaratón je medzinárodný! Toto môžeme konštatovať dva dni pred jeho začiatkom, ktorý je naplánovaný na 10. 10. 2015 o 10:10 hod z pred budovy obecného úradu v Terchovej. Na dvoch tratiach o dĺžke 21,1 resp. 10 km sa predstavia okrem mnohých Terchovcov a zástupcov Slovenska, aj súťažiaci z Českej republiky, Poľska a Maďarska. Očakávaná účasť je viac ako 200 bežcov. Ceny sú pripravené pre víťazov kategórii mužov, žien a Terchovcov na oboch dĺžkach tratí, ktorí si odnesú putovnú putovnú cenu starostu obce. Ak sa podarí túto cenu niekomu vyhrať trikrát, stanú sa jej trvalým vlastníkom. Každý bežec, ktorý príde do cieľa, získava dobehovú medailu. Generálnym partnerom podujatia je Vrátna free time zone. 

V deň podujatia, t.j. 10. októbra 2015 bude od 9:30 do 13:00 hod uzávierka dopravy cez Tiesňavy až do Vrátnej doliny a Štefánovej. Počas tejto uzávierky bude na tomto úseku premávať Terchovský vláčik pre návštevníkov zadarmo.

V prípade, že by ste sa aj vy radi zúčastnili premiérového ročníka Terchovského polmaratónu z Terchovej do Štefánovej, Vrátnej a späť, neváhajte a prihláste sa. Všetky potrebné informácie o podujatí si môžete prečítať na stránke podujatia polmaraton.terchova.sk.

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať alebo prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Novinky do emailu

Dostávajte informácie o novinkách z nášho webu pravidelne raz týždenne do emailu.

Please enable the javascript to submit this form

Podobné články